Giro Slovenië

Gastenboek

Dit moet je beleven!

~ Jacco en Hedy
namen in mei 2024 deel aan de Pelgrimstocht door Italië

Vele wegen leiden naar Rome en dit is toch echt wel één van de mooiste. De Via Francigena. Het telkens veranderende landschap, van de glooiende heuvels met de bekende cipressen en witte gravelpaden tot de prachtige natuurgebieden met ieder hun uitdagingen. Het is volop genieten.

Tijdens de reis is alles goed verzorgd. Vers water, bananen en de sappigste sinaasappels bij een pauze bij de bus. We verbleven in schitterende accommodaties. Dit alles onder begeleiding van leuke, gezellige en professionele gidsen.

Maar het allermooiste van deze reis is toch wel dat je met z’n allen, als groep, het Sint Pietersplein op fietst in Rome. Een magisch moment! Dit is een reis die je moet beleven!

“Deze reis is echt een aanrader”

~ Frans en Willemijn
namen in mei 2024 deel aan de Pelgrimstocht door Italië

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen! De prachtige, zeer afwisselende routes en de perfecte begeleiding, zowel op de route als langs de route. De mooie locaties voor de overnachtingen en de emotionele aankomst op het Sint Pietersplein in Rome. Alles was top! Deze reis is echt een aanrader!

“Deze reis ga ik nóg een keer boeken!”

~ Bas Boels
nam in 2023 deel aan de Drielanden Huttentocht door Oostenrijk

Prachtige MTB-reis met onvergetelijke uitzichten en oneindige single trails. Ik ben in 2023 mee geweest met Ron Bloksma als gids en heb elke dag ten volste genoten. Ron is een geweldige gids met veel kennis over de omgeving en gewoon een hele fijne kerel.

In deze reis zit alles, van technische klimmen tot lange single tracks tot rotsige afdalingen en rustige bospaden. Het overnachten in berghutten maakt het geheel nog authentieker. Het meenemen van eigen bagage op de fiets heb ik niet als hinderlijk maar juist als avontuurlijk ervaren. Een combinatie van techniek en uithoudingsvermogen is vereist om optimaal te kunnen genieten. Voor de avontuurlijke mountainbiker die in 1 week alles wil meemaken. Tip, neem je Gopro mee. Je zal zoveel mogelijk willen vastleggen om later terug te kunnen kijken. Ik zal niet twijfelen om deze reis nog een keer te boeken, gewoonweg fantastisch!

“Unieke ervaring, perfect georganiseerd”

~ Robin van Kempen
nam in 2023 deel aan de Slovenië | Triglav-trail

Ik heb tweemaal een 6-daagse MTB-tocht door Slovenië gemaakt met Damy Vader als gids. Mede door zijn enthousiaste begeleiding was dit een unieke ervaring. Van begin tot eind was de tocht perfect georganiseerd, tussendoor was er altijd ruimte voor korte clinics en adviezen om aan mijn techniek te schaven, waardoor ik geholpen werd mijn sportieve grenzen te verleggen.
Een avontuur met Damy is dus een absolute aanrader en zoals hijzelf iedere afdaling start, zou ik willen afsluiten met: ENJOY!!

“Damy voelt aan wat de groep nodig heeft”

~ Koen Maes (Shortmountainbikers Kortenberg)
nam in 2023 deel aan een reis in Slovenië

Na twee superinteressante ervaringen met Damy Vader als gids kan ik alleen maar zeggen dat Damy, naast zijn uitgebreide technische skills en naast een uitstekende terreinkennis, zeer goed aanvoelt waar de noden van een groep liggen. Parcours worden snel aangepast in functie van weersomstandigheden, motivatie en conditie van de fietsers. En dat alles overgoten met een sausje van vriendelijkheid en humor. Dit alles hebben wij mogen ervaren in prachtige natuurdecors waar een mtb’er alleen maar van kan smullen!

“Een abolute aanrader!”

~ Carlos
nam in 2023 deel aan een reis in Slovenië

Damy is een ongelooflijk goeie mountainbikegids. Hij is op alle vlakken een meerwaarde voor jouw avontuur. Damy is emotioneel intelligent (groepsdynamiek & persoonlijke zorg), goed voorbereid, communicatief sterk, regelt elk mogelijk probleem voor je (incl. fietsreparaties), geeft je leerrijke tips over mechaniek, sporten, fietsen (clinics) en is bovendien een aangename reisgezel. Dankzij hem ben ik nog meer van mountainbiken gaan houden. Een absolute aanrader!

“Ervaring die je meedraagt voor het leven”

~ Tim
nam in 2023 met 4 vrienden deel aan een reis in Slovenië

Als vriendengroep maakten we meestal zelf een GPX of reden een bestaande route. De meerwaarde van een gids ontging ons een beetje. Daar zijn we van teruggekomen, want de meerwaarde van Damy was groot! Enerzijds omdat hij tijdens de hem zo bekende route toch steeds weer een nieuwigheid probeert te ontdekken; een nét wat beter stukje singletrack of een extra heuveltje. En anderzijds omdat hij naast sterke fysieke en technische skills ook sociale intelligentie meebrengt. Vanaf het begin ziet hij hoe de groepsdynamiek is. Hij past de route aan naar het technische en fysieke niveau van de deelnemers, geeft gas en daagt uit waar nodig en hij vertraagt op het juiste moment voor hen die lastig hebben met de zoveelste klim. Hij beurt je op en voor je het weet ben je weer boven aan de volgende top. Wij hebben als groep de beste reis gekregen die we ons konden wensen!