Ons team van professionals

Every ride is a tiny holiday!

Damy Vader

Damy Vader

Damy (2000) is al sinds zijn 8e op de mountainbike te vinden. Hij is de jongste mountainbike instructeur-gids van de European Organisation of Mountain Bike Instructor-Guides (EO-MTBing). Hij volgde een opleiding tot sport- en bewegingscoördinator aan het CIOS in Goes. Damy heeft uitgebreide ervaring met lesgeven opgedaan als gids tijdens diverse MTB-reizen in o.a. Duitsland, Italië, Oostenrijk en Slovenië.

Damy: “Het is gewoon een prachtige sport! Heerlijk, afzien tijdens de klimmen en onwijs genieten van een lange technische afdaling!”

Adri Mostert

Adri Mostert

Adri (1957) is een liefhebber van Italië in hart en nieren en heeft vele jaren ervaring als mountainbike-gids in Italië, Duitsland en België. Adri is de oprichter van Holland MTB Tours (2016), dat in de loop van jaren uitgroeide tot een professionele reisorganisatie. In 2024 droeg hij Holland MTB Tours over aan Trail Venture, maar hij blijft graag MTB’ers begeleiden om hen het plezier van mountainbiken en reizen te laten meemaken.

Adri: “Ik ga graag op ontdekkingsreizen in het buitenland, natuur en avontuur zijn mijn kernwoorden. Dit wil ik graag delen!”

Sebastiaan Poppe

Sebastiaan Poppe

Sebastiaan (1987) ontdekte op zijn 15e hoe geweldig leuk hij mountainbiken vindt. Eerst fietste hij vooral toertochten in Noord-Brabant, nu rijdt hij iedere zomer met zijn vrienden in de Alpen om de mooiste trails te ontdekken. Via Damy heeft Sebastiaan kennis gemaakt met het werken als gids.

Sebastiaan: “In mijn vrije tijd mensen begeleiden tijdens een schitterende sportieve vakantie doe ik enorm graag. Al heel wat jaren ben ik trainer bij de plaatselijke mountainbikevereniging, en ook jou geef ik waardevolle tips!”

Davide Merlo

Davide Merlo

Davide (1966) komt oorspronkelijk uit het Italiaanse Ghemme. Na een carrière als motorcoureur wilde hij graag iets heel anders gaan doen. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd tot MTB-gids en nationaal ski- en snowboardleraar.

Dankzij zijn jarenlange MTB-ervaring in het gebied rondom zijn huidige woonplaats in de Aosta-vallei kent hij werkelijk ieder pad uit zijn hoofd. En begeleidt hij met trots helibike-activiteiten op meer dan 4.000 meter hoogte!

Ron Bloksma

Ron Bloksma

Ron (1966) kun je onderweg in de bergen op veel verschillende manieren tegenkomen. Skiënd, klimmend, tijdens trektochten en uiteraard op een mountainbike. Als Alpien Tochtleider begeleidt hij al 30 jaar groepen over gletsjers en toppen in de Alpen en Schotland. Ron is ook opgeleid als MTB-Guide bij de Duitse DIMB en aspirant-mountainbike instructeur-gids van de European Organisation of Mountain Bike Instructor-Guides (EO-MTBing).
De Vinschgau en de daarnaast gelegen Engadin en Livigno zijn favoriet. Fietsen in de bergen is voor hem een avontuur door een fascinerend landschap en hij vindt het geweldig om daar anderen in te mogen begeleiden. Oh ja, soms kan hij zijn fysisch-geografische achtergrond niet meer onderdrukken en legt hij graag uit hoe de bergen en dalen gevormd zijn.