Over Trail Venture

Het gevoel van vrijheid en één zijn met de natuur als ik de top van die berg heb bereikt… Dat is elke keer weer zo ongelooflijk genieten.

~Damy Vader

Over Trail Venture

Trail Venture verzorgt bijzondere mountainbike-reizen in Europa. Ons doel is jou een sportief uitdagende en onvergetelijke ervaring te bieden. Onze mountainbike-reizen hebben het allemaal in zich; inspanning, techniek, leren en presteren in een schitterende omgeving. Genieten van het fietsen, de gezelligheid én van natuur en cultuur. De reizen zijn goed verzorgd en je wordt begeleid door professionele gidsen, zodat jij op een ontspannen manier van een geweldige vakantie kunt genieten.

De droom van Damy en Vincent

Trail Venture is opgericht in november 2023 door Damy Vader en Vincent Kalkhoven.

Damy Vader (2000) is de jongste mountainbike instructeur-gids van de European Organisation of Mountain Bike Instructor-Guides (EO-MTBing). Al sinds zijn vroegste jeugd is hij nergens liever dan buiten en op de mountainbike. Damy volgde een opleiding tot sport- en bewegingscoördinator aan het CIOS in Goes. Hij deed uitgebreide ervaring met lesgeven op als gids tijdens diverse MTB-reizen in o.a. Duitsland, Italië, Oostenrijk en Slovenië. Daar ontstond ook Damy’s hartewens om zijn passie over te dragen aan anderen.

Vincent Kalkhoven (1967) is medeoprichter van Motiv ICT Security (1998-2021), het grootste particuliere informatiebeveiligingsbedrijf van Nederland. Hij bekleedde de functie van Directeur Operations en Directeur Business Development en Innovatie. In zijn vrije tijd vond hij ontspanning in vele uren op de mountainbike, zowel in Nederland als in Duitsland, Schotland, Italië, Oostenrijk en Slovenië. Na de verkoop van Motiv in 2021 was zijn eerste gedachte: ‘Nu wil ik met al die ervaring als ondernemer jonge mensen op weg helpen’.

Kortom, young dog meets grey fox tijdens een MTB-reis in Europa en de rest is…. Trail Venture!

Damy en Vincent delen een gezamenlijke passie: natuur en mountainbiken. En waar frisse kennis en veel ervaring elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen. Met Trail Venture BV willen zij uitdagende mountainbike-reizen aanbieden in Europa, zodat jij, net als zij, dat geweldige gevoel en grote plezier op de fiets kunt ervaren.

Hun ambitie? De Nr. 1 MTB-reisorganisatie van Nederland worden!